Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Moonage Daydream: Σε HBO και HBO Max το ντοκιμαντέρ για τον David Bowie (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie με τίτλο Moonage Daydream θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και στο HBO Max στις 29 Απριλίου 2023. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Brett Morgen (Kurt Cobain: Montage of Heck) έχει χρησιμοποιήει ακυκλοφόρητο υλικό και πλάνα από συναυλίες για να αφηγηθεί τη ζωή του εμβληματικού καλλιτέχνη. Το Moonage Daydream πρωτοκυκλοφορήσε το 2022 και έγινε αποδεκτό με πολύ καλά λόγια από το κοινό και τους κριτικούς.

Η παραγωγή δανείζεται τον τίτλο της από το ομώνυμο τραγούδι του Bowie που κυκλοφόρησε το 1971. Ο Morgen χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για την ανάπτυξη του project και δύο χρόνια για το σχεδιασμό του ηχητικού σκηνικού, των animations και της χρωματικής παλλέτας. Το ντοκιμαντέρ καλύπτει τα 54 χρόνια καριέρας του David Bowie και περιλαμβάνει 40 τραγούδια του υπό μορφή remaster.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*