Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουσική, χορός και παράνοια στο πρώτο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Joker: Folie à Deux, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Ο Todd Phillips επιστρέφει και σκηνοθετεί ένα σενάριο του έγραψε σε συνεργασία με τον Scott Silver. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2019 και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με πάνω από $1 δισ. στο παγκόσμιο box office. Προτάθηκε για 11 βραβεία Όσκαρ και κέρδισε δύο. Αυτού του Καλύτερου Ηθοποιού που απονεμήθηκε στον Joaquin Phoenix και της Καλλυτερης Μουσικής για τις συνθέσεις του Hildur Guðnadóttir.


Τώρα, ο Joaquin Phoenix επανέρχεται στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker. Η δημοφιλής Lady Gaga θα βρίσκεται στο πλευρό του, υποδυόμενη τη Dr. Harleen Quinzel, ευρύτερα γνωστή ως Harley Quinn και οι δυό τους θα ζήσουν μια ρομαντική ιστορία. Ακόμα, η Zazie Beetz επιστρέφει στον ρόλο της γειτίνισας του Arthur, Sophie Dumond. Μετέχουν επίσης οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey για τους χαρακτήρες των οποίων δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*