Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mr. & Mrs. Smith: Εκρηκτικά γεγονότα μας περιμένουν στη σειρά του Prime Video (trailer)

Το νέο trailer του Mr. & Mrs. Smith μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην εκρηκτική σειρά του Prime Video, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024.

"Δύο μοναχικοί άγνωστοι βρίσκουν δουλειά σε μια μυστηριώδη υπηρεσία κατασκόπων που τους προσφέρει μια ένδοξη ζωή κατασκοπείας, πλούτου, ταξιδιών στον κόσμο και ένα ονειρεμένο σπίτι στο Μανχάταν. Το αποτέλεσμα; Νέες ταυτότητες σε έναν "κάλπικο" γάμο ως ο Mr. και Mrs. John και Jane Smith. Ενωμένοι πλέον, ο John και η Jane πραγματοποιούν μια αποστολή υψηλού κινδύνου κάθε εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζουν επίσης ένα νέο ορόσημο στη σχέση τους. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα όταν ο ένας αρχίζει να έχει αληθινά για τον άλλον. Τι είναι πιο επικίνδυνο: η κατασκοπεία ή ο γάμος;".


Πρωταγωνιστούν οι Donald Glover, με guest stars του Maya Erskine, with appearances from Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman, Billy Campbell, Úrsula Corberó, Paul Dano, Michaela Coel, John Turturro, Parker Posey και Wagner Moura.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*