Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mulligan: Χάος στη νέα sci-fi κωμική animated σειρά του Netflix (trailer)

*
Το Netflix φέρνει άλλη μια sci-fi animated κωμική σειρά που θυμίζει κάτι από reunion του 30 Rock και έχει την ονομασία Mulligan. Στην παραγωγή της βρίσκεται η Tina Fey μαζί με τους Robert Carlock και Sam Means και η ιστορία φέρνει την ανθρωπότητα να αντιμετωπίζει τη ζωή της μετά από μία εισβολή εξωγήινων. Στο πρώτο video βλέπουμε ένα μέρος της σύγκρουσης των ανθρώπων και των εξωγήινων, ενώ ο πρωταγωνιστής Matty Mulligan (φωνή του Nat Faxon) γίνεται ο επόμενος πρόεδρος που θα οργανώσει τους πάντες για να αντέξουν τα νέα αυτά δεδομένα. Θα καταφέρει η ανθρωπότητα να πατήσει ξανά στα πόδια της ή θα επαναλάβει τα ίδια λάθη; Στο voice cast συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Chrissy Teigen, Sam Richardson, Dana Carvey, Daniel Radcliffe και Ayo Edebiri. Το Mulligan αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*