Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Murder at the End of the World: Η Emma Corrin σε ρόλο Gen Z Sherlock Holmes (trailer)

Το FX δημοσίευσε ένα teaser trailer για τη σειρά θρίλερ και μυστηρίου Murder at the End of the World, όπου πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Golden Globe, Emma Corrin, στον ρόλο μιας νεαρής detective που περιγράφεται ως "Gen Z Sherlock Holmes". Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 14 Νοεμβρίου.

"Η Darby Hart και άλλα οκτώ άτομα προσκαλούνται από έναν από έναν δισεκατομμυριούχο σε ένα καταφύγιο σε μια απομακρυσμένη και εκθαμβωτική τοποθεσία. Όταν ένας από τους άλλους καλεσμένους βρεθεί νεκρός, η Darby πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις δεξιότητές της για να αποδείξει ότι ήταν φόνος και να έρθει αντιμέτωπη με ένα κύμα ανταγωνιστικών συμφερόντων, προτού ο δολοφόνος αφαιρέσει άλλη ζωή".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Brit Marling, Harris Dickinson, Clive Owen, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr, Kellan Tetlow, Daniel Olson και Neal Huff.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*