Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

My Penguin Friend: Νέα ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία φιλίας ενός ψαρά και ενός πινγκουϊνου (trailer)

H Roadside Attractions δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας My Penguin Friend, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2024. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία του πινγκουϊνου DinDim

Πρόκειται για μια περιπέτεια που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αφηγείται στην ιστορία φιλίας ενός μοναχικού πατέρα και ενός μικρού χαμένου πιγκουίνου. Σύμφωνα με το σενάριο, "Ο ταπεινός ψαράς João απομακρύνεται από τον κόσμο μετά από τραγωδία. Αλλά όταν ανακαλύπτει έναν πιγκουίνο να παρασύρεται στον ωκεανό, βουτηγμένος στο πετρέλαιο από μια διαρροή, το πρώτο που σκέφτεται είναι να τον βοηθήσει. Προς απογοήτευση της συζύγου του, όχι μόνο σώζει το πλάσμα της θάλασσας, αλλά παίρνει το πουλί που δεν μπορεί να πετάξει υπό την προστασία του. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ο João αρχίζει να νιώθει χαρά, ακόμα κι αν δεν μπορεί να καταλάβει τον άρρηκτο δεσμό που δημιουργείται".


Πρωταγωνιστούν οι: Jean Reno, Adriana Barraza (Blue Beetle), Rocío Hernández (Night Sky), Nicolás Francella (Victoria Small), Alexia Moyano (10 Palomas) και Thalma de Freitas (Family Ties).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*