Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδη υπόθεση ερευνά ο Andrew Garfield στη σειρά Under the Banner of Heaven (trailer)

O Andrew Garfield πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά Under the Banner of Heaven, που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλιού σε FX Network και Hulu. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Krakauer και περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία της Brenda Wright Lafferty και της κόρης της, στη Salt Lake City της πολιτείας Utah των Η.Π.Α. Η υπόθεση είναι κάτι παραπάνω από πολύπλοκη, εμπλέκει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας αλλά και τη μεγαλύτερη θρησκευτική οργάνωση της περιοχής, την Church of Jesus Christ of Latter-day Saints.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται από τη σκοπιά του detective Jeb Pyre, ενός αφοσιωμένου Μορμόνου, που αρχίζει να αναρρωτιέται σχετικά με τα πιστεύω του καθώς ερευνά την υπόθεση.


Η σειρά αποτελείται από επτά επεισόδια και το πλευρό του Garfield εμφανίζονται οι Daisy Edgar-Jones (Normal People), Sam Worthington (Avatar) και Wyatt Russell (Everybody Wants Some).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*