Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Να αραιώσει ο ρυθμός κυκλοφορίας παραγωγών του MCU στο Disney+ θέλει ο Kevin Fiege

*
Το Marvel Cinematic Universe είναι γεμάτο κυκλοφορίες από το 2008, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς. Για φετος υπάρχουν τα Ant-Man 3, Guardians of the Galaxy 3 και The Marvels που αναμένονται στις κινηματογραφικές αίθουσες, μαζί με τα Secret Invasion, Loki season 2, Echo, Ironheart και Agatha: Cover of Chaos στο Disney+. Πέρα από αυτά αναμένονται τα Deadpool 3, Captain America: New World Order, Thunderbolts, Blade, Daredevil: Born Again, Secret Wars, The Kang Dynasty και Fantastic Four. Whew!

Τα παραπάνω ίσως αποτελούν μια υπερβολική δόση από υπερήρωες και είναι μια άποψη που δείχνει να ασπάζεται ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, τόνισε ότι θα ήθελε να μειώσει τον ρυθμό κυκλοφορίας των παραγωγών της Marvel στο Disney+. Αυτό θα γίνει προκειμένου να μην πέφτει η μία πάνω στην άλλη και να απολαύσουν τη λάμψη που τους αξίζει. Αυτό θα γίνει πιο έντονο όσο πλησιάζουμε στο Phase 5 και στο Phase 6 του MCU.


Η επόμενη σημαντική κίνηση για το MCU είναι το Multiverse Saga, που θα προχωρήσει κατά πολύ με το Ant-Man and the Wasp: Quantumania την ταινία που θα εγκαινίασε το Phase 5 του MCU.

Όσον αφορά το μέλλον του Spider-Man, ο Feige έχει μια ιδέα για το τι θα συμβεί στον Peter Parker (Tom Holland), όμως ακόμα είναι νωρίς για να προχωρήσει σε λεπτομέρειες. "Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε καταλήξει στην ιστορία. Έχουμε σημαντικές ιδέες και οι σεναριογράφοι έχουν πιάσει δουλειά".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*