Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Napoleon: Το νέο trailer της ταινίας του Ridley Scott μας συστήνει τον άνθρωπο πίσω από τον μύθο

H Sony Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για το βιογραφικό πολεμικό δράμα, Napoleon του Ridley Scott. Τον Γάλλο στρατηγό που άλλαξε την πορεία του κόσμου με τις στρατιωτικές του ικανότητες και τις φιλελεύθερες μεταρυθμίσεις του υποδύεται ο βραβευμένος με Oscar, Joaquin Phoenix.

Στα πλάνα που ακολουθούν υα ρίξετε, μεταξύ άλλων, μια ματιά σε σκηνές μάχες. Ακόμα, τονίζεται η καταγωγή της εμβληματικής ιστορικής φιγούρας και η άνοδός του στην εξουσία. Παράλληλα, αφήνονται υπονοούμενα για την περίπλοκη σχέση που είχε με τη σύζηγό του, Josephine. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου και μετά θα προστεθεί στον κατάλογο του Apple TV+.


Στο πλευρό του Phoenix βρίσκονται οι: Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour, Phil Cornwell και πολλοί άλλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*