Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα επεισόδια της σειράς Sonic Prime έρχονται στο Netflix

*
Νέα επεισόδια της σειράς Sonic Prime αναμένονται στο Netflix τον Ιούλιο. Σύμφωνα με το tweet του επίσημου λογαριασμού του Sonic the Hedgehog, ο μπλε σκαντζόχοιρος επιστρέφει ανανεωμένος στις 13 Ιουλίου. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πόσα επεισόδια θα προστετούν στα οκτώ που έκαναν πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου 2022. Με βάση τα όσα έχει κάνει γνωστά το animation studio WildBrain, ότι δηλαδή το σύνολο των επεισοδίων είναι 24, η λογική λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλα οκτώ και στο μέλλον ισάριθμα για να ολοκληρωθεί η σειρά.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Sonic δημιουργεί κατά λάθος το Shatterverse, ένα multiverse που αποτελείται από εναλλακτικές διαστάσεις, όπου κατοικούν οι φίλοι του πρωταγωνιστή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*