Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μεγάλα προβλήματα για τον Gru στην ταινία Despicable Me 4 (trailer)

H Illumination δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Despicable Me 4, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Ιουλίου 2024.

Το φιλμ αποτελεί την έναρξη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Gru, της Lucy και των κοριτσιών του, που καλωσορίζουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον Gru Jr., ο οποίος δείχνει αποφασισμενος να βασανίσει τον πατέρα του. Ο Gru θα έρθει αντιμέρωπος με τη νέα του νέμεση, τον Maxime Le Mal, και τη μοιραία γυναίκα, φίλη του, Valentina, με την οικογένεια να υποχρεώνεται να υποδυθεί τον ρόλο των κυνηγημένων.


Πρωταγωνιστούν οι: Steve Carell ως Gru, Will Ferrell ως Maxime Le Mal, Miranda Cosgrove ως Margo, Kristen Wiig ως Lucy, Dana Gaier ως Edith, Madison Polan ως Agnes, Steve Coogan ως Silas Ramsbottom, Sofia Vergara ως Valentina, Pierre Coffin ως Minions, Joey King, Stephen Colbert και Cloe Fineman.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*