Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα, μεγάλη αύξηση των συνδρομητών του Disney+

*
Το πρώτο τρίμηνο του 2022, η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ προσέλκυσε 7,9 επιπλέον συνδρομητές. Έτσι λοιπόν ο συνολικός αριθμός τους έχει φτάσει τα 87,6 εκ. παγκοσμίως, πέρα από τους 50,1 εκ. συνδρομητές του Disney+ Hotstar. Επίσης ο αριθμός των συνδρομητων για όλες τις πλατφόρμες streaming της Disney, που περιλαμβάνουν το Hulu και ESPN Plus αυξήθηκε σε 205 εκ. από τα 196,4 εκ. που ήταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Επίσης, η Disney αναφέρει ότι τα έσοδα του Disney+ ανά συνδρομητή, τουλάχιστον στις Η.Π.Α., έχουν αυξηθεί στα $6,32 ανά μήνα. Ναι μεν η τιμή της συνδρομής αυξήθηκε, όμως η εταιρεία έχει αυξήσει τα χρήματα που ξοδεύει σε παραγωγές, διαφημιστική προώθηση και τεχνολογία και έτσι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά προγράμματα, που προσελκύουν το κοινό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*