Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πλάνα από τη σειρά The Walking Dead: Daryl Dixon με τον Norman Reedus (trailer)

Ένα νέο teaser trailer για το The Walking Dead: Daryl Dixon, μας δίνει μια ιδέα για το spin-off που πρωταγωνιστεί ο Norman Reedus και θα κάνει πρεμιέρα στο AMC εντός του τρέχοντος έτους. Το σύντομο video έχει τίτλο “The Abbey” και παρουσιάζει τον Reedus να επενάρχεται στον εμβληματικό του ρόλο αλλά και την ίντριγκα που θα γεμίσει τα έξι επεισόδια της σειράς.

"Ο Daryl ξεβράζεται στη Γαλλία και παλεύει να καταλάβει πώς έφτασε εκεί και γιατί. Η σειρά παρακολουθεί το ταξίδι του σε μια κατεστραμμένη Γαλλία που ακόμα αντέχει, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι".


Η Melissa McBride θα βρεθεί στο πλευρό του Reedus, στον ρόλο της Carol Peletier. Το cast συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*