Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Avengers με γνώριμους πρωταγωνιστές σκέφτεται η Marvel

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Marvel εξετάζει τις επιλογές που έχει για να δώσει νέα πνοή στο MCU. Ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο, όμως πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι η εταιρεία σκέφτεται πολύ σοβαρά μια νέα ταινία Avengers με χαρακτήρες που πέθαναν σε προηγούμενα φιλμ. Φημολογείται λοιπόν ότι θα επιστρέψει ο Robert Downey Jr. ως Iron Man και οι Scarlett Johansson στον ρόλο της Black Widow, δύο υπερήρωες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Avengers: Endgame.

Βεβαίως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Marvel θα πρέπει να σκεφτεί το κόστος. Ο Robert Downey Jr. ζητήσει το λιγότερο $20 εκ. για να εμφανιστεί σε άλλη μια παραγωγή του MCU ως Iron Man. Η Johansson εμπλέκεται σε μια αγωγή εναντίον της Disney/ Marvel για την ταινία Black Widow και τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει πως τελείωσε με τις ταινίες της Marvel. Το κασέ της είναι επίσης γύρω στα $20 εκ.


Η ομάδα των Avengers περιλαμβάνει επίσης, μεταξύ άλλων, τους: Mark Ruffalo (Hulk), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury) και Elizabeth Olsen (Scarlet Witch). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*