Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Chucky στον ορίζοντα, σύμφωνα με τον Don Mancini

*
Καθώς η τηλεοπτική σειρά Chucky πρόκειται σύντομα να επανέλθει με το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν της, ο δημιουργός Don Mancini επιβεβαιώνει ότι η κούκλα δολοφόνος θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη σε μια νέα ταινία.

Μιλώντας στο podcast Scream Dreams με την Barbara Crampton, ο Mancini δήλωσε ότι βρίσκεται «στα πρώτα στάδια της προεργασίας για μια νέα ταινία Chucky». Είχε προηγουμένως μιλήσει στον DJ Suss One, όπου εξήγησε ότι η νέα δουλειά θα λειτουργήσει παράλληλα με την τηλεοπτική σειρά.


Με μια συνέχεια που πιάνει το μίτο από το αρχικό Child's Play, ο Mancini θέλει να διατηρήσει την συνέχεια στην πλοκή με τη νέα ταινία, που αποτελεί εξαίρεση στο χώρο του franchise τρόμου.

Η εκδοχή του Chucky από τον Don Mancini δεν έχει υπάρξει σε ταινία εδώ και επτά χρόνια, με το Cult of Chucky της DTV να αφήνει το franchise σε εκκρεμότητα μέχρι που η τηλεοπτική σειρά του έδωσε νέα ζωή. Ένα εν πολλοίς αποτυχημένο remake των Mancini και Brad Dourif το 2019 δεν βοήθησε την κατάσταση, και με την αναζωπύρωση της δημοφιλίας του Chucky, μάλλον έχει υπάρξει ως τώρα καλύτερη στιγμή για να στείλουν την κοκκινομάλλα κούκλα τους πίσω στους κινηματογράφους.

Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του Chucky αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Απριλίου στο Syfy και το USA Network και θα βρει τον Chucky να παλεύει με τη θνητότητα του με τον μόνο τρόπο που ξέρει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*