Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Karate Kid με τον Jackie Chan και τον Ralph Macchio ετοιμάζει η Sony (video)

Ο Jackie Chan και Ralph Macchio θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία Karate Kid που ετοιμάζει η Sony Pictures Entertainment και η σχετική αποκάλυψη έγινε μέσω του video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Επιπλέον ο Macchio και ο Chan ανακοινώνουν πως αναζητείται νεαρός ηθοποιός που θα υποδυθεί το πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World). Το σενάριο έχει γράψει ο Rob Lieber και την παραγωγή έχει αναλάβει η Karen Rosenfelt.


Όσο για τα γεγονότα, λέγεται ότι θα διαδραματίζοντα στην Ανατολική Ακτή και θα ακολουθού τα χνάρια ενός έφηβου από την Κίνα. Ο Macchio θα έχει τον ρόλο του Daniel LaRusso και ο Chan θα παίξει τον Mr. Han.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*