Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα "υποψηφιότητα" για τον ρόλο της Abby στο The Last of Us του HBO

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισόδιών της σειράς The Last of Us θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου και μια από της πληροφορίες που λείπουν είναι τα ονόματα των ηθοποιών που θα πλαισιώσουν τον Pedro Pascal, τη Bella Ramsey και όσους ακόμα επιστρέψουν από την πρώτη σεζόν. Όπως είναι αναμενόμενο, ένα μεγάλο μέρος των συζητήσεων θα περιστραφεί γύρω από την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Abby. Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Insneider, ο Jeff Sneider- που έχει πέσει μέσα αρκετές φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις, αναφέρει ότι βασική υποψήφια για τον ρόλο είναι η Kaitlyn Dever. Το όνομά της είχε ακουστεί παλαιότερα και για να ενσαρκώσει την Ellie, αρκετό καιρό πριν την επιλογή της Bella Ramsey.

Η λογική λέει ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε ποια ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του ηγετικού στελέχους του Washington Liberation Front. Πάντως, πριν την απεργία των ηθοποιών, ο συνδημιουργός Craig Mazin είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο ρόλος είχε ήδη δοθεί και μερικοί πιθανό να διαφωνήσουν με την επιλογή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*