Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αποχωρήσεις συντελεστών της σειράς Dune: The Sisterhood του HBO Max

*
Προβλήματα για τη σειρά Dune: The Sisterhood του HBO Max, που θα διερευνήσει τις ρίζες των .Bene Gesserit. Μετά το θέμα με τους showrunners, παρελθόν για το project αποτελούν η ηθοποιός Shirley Henderson, που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο σκηνοθέτης Johan Renck, στον οποίο είχαν ανατεθεί τα δύο πρώτα επεισόδια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του HBO Max στο Deadline, αυτά συνέβησαν πριν διακοπεί η παραγωγή της σειράς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο πολύ πριν την αποχώρηση των δύο συντελεστών που προαναφέρθηκαν. Ο ίδιος τόνισε πως έχουν πραγματοποιηθεί μερικές αλλαγές που σχετίζονται με το δημιουργικό κομμάτι, σε μια προσπάθεια να παραμείνει η πλοκή όσο το δυνατό πιο πιστή στην αρχική ιστορία.

Η Henderson επρόκειτο να υποδυθεί την Tula Harkonnen, ιδρυτικό μέλος των Bene Gesserit, μιας οργάνωσης που προέρχεται από μια ομάδα γυναικών που δρουν στις σκιές. Αναζητείται νέα ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια, με την τωρινή showrunner, Alison Schapker να έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή της για να επιλέξει την ιδανική.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*