Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αυξήσεις στις τιμές των συνδρομών του ετοιμάζει το Netflix

*
Σύμφωνα με αναφορές της The Wall Street Journal, το Netflix σχεδιάζει την επόμενη αύξηση τιμών για τα συνδρομητικά πακέτα του. Λέγεται πως η υπηρεσία σκοπεύει να ανακοινώσει την αύξηση μερικούς μήνες μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών του Hollywood, δηλαδή μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Η The Wall Street Journal σημειώνει πως οι αυξήσεις θα επηρεάσουν τις τιμές της υπηρεσίας σε διάφορες αγορές παγκοσμίως, ξεκινώντας από αυτές των Η.Π.Α. και του Καναδά. Προς το παρόν δεν ξεκαθαρίζεται το κατά πόσο θα αυξηθούν οι τιμές των συνδρομών, καθώς εκπρόσωποι της εταιρείας αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις σχετικές αναφορές.


Η πιο πρόσφατη αύξηση στις τιμές του Netflix ήρθε το 2022, ταυτόχρονα με το φθηνότερο πακέτο που συμπεριλαμβάνει διαφημίσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*