Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από την ταινία Borderlands

*
Η ταινία Borderlands θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2024 και για να μην ξεχνιόμαστε ως τότε, το People Magazine δημοσίευσε νέες εικόνες. Στην πρώτη εμγανίζεται η Cate Blanchett που υποδύεται τη Lilith και στη δεύτερη είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές. Θα δείτε τον Kevin Hart (Roland), την Ariana Greeblatt (Tiny Tina), τον Florian Munteanu (Krieg), τη Jamie Lee Curtis (Tannis) και τον Jack Black (Calptrap).

Borderlands movie Lilith


Σύμφωνα με τη σύνοψη που δημοσιεύει η Lionshate Films:

"Η Lilith, μια διαβόητη παράνομη με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει απρόθυμα στον πλανήτη της, την Pandora, για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του πιο ισχυρού S.O.B. του σύμπαντος, του Atlas. Η Lilith συνάπτει συμμαχία με μια αταίριαστη ομάδα – τον Roland, έναν πρώην επίλεκτο μισθοφόρο, τώρα απελπισμένο για εξιλέωση, την Tiny Tina, μια έφηβη με άγριες διαθέσεις, τον Krieg που προστατεύει την Tina, την Tannis, μια επιστήμονα που εμπιστεύεται τη λογική και τον Claptrap, ένα σοφό ρομπότ.

Αυτοί οι απίθανοι ήρωες πρέπει να πολεμήσουν εξωγήινα τέρατα και επικίνδυνους ληστές για να βρουν και να προστατέψουν το κορίτσι που έχει εξαφανιστεί, το οποίο μπορεί να κρατά το κλειδί για μια ασύληπτη δύναμη. Η μοίρα του σύμπαντος θα μπορούσε να είναι στα χέρια τους, αλλά θα παλέψουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλο".

Borderlands movie cast 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*