Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από το ακυρωμένο prequel του Game of Thrones

*
Μπορεί η πρεμιέρα του House of the Dragon να πλησιάζει, αλλά το μεγαλοπρεπές prequel δεν ήταν το πρώτο spinoff που είχε προγραμματιστεί αναφορικά με το Game of Thrones.

Αυτή την τιμή την είχε μια σειρά με τον κωδικό όνομα Blood Moon, που θα αναφερόταν στο Long Night (Τη Μεγάλη Νύχτα) - τουλάχιστον πριν το HBO το ακυρώσει λίγο μετά την ολοκλήρωση του πιλότου. Είχαμε καταλάβει βέβαια εδώ και καιρό ότι δεν θα δούμε ποτέ κάτι από αυτή τη σειρά.


Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σχεδιάστρια μαλλιών και μακιγιάζ Flora Moody ανάρτησεκάποια πλάνα και μας δίνει μια ιδέα του τι χάσαμε.

Η ανάρτηση δείχνει μια σειρά φωτογραφιών της παραγωγής με τη Naomi Watts, που ήταν προγραμματισμένη να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, να στέκεται σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Πιθανώς, η σειρά θα επικεντρωνόταν σε ένα Stark που παντρεύεται με ένα Casterly, επομένως είναι πιθανό αυτή φωρογραφία να έχει τοποθετηθεί στο Casterly Rock πριν πέσει υπό τον έλεγχο της οικογένειας Lannister. Γνωρίζουμε επίσης ότι η σειρά θα είχε ως αντικείμενο την ιστορία των White Walkers. Ο George R.R. Martin δεν παρείχε καμία πληροφορία γι’αυτό σε βιβλίο ή σενάριο, κάτι που όπως φάνηκε ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για την συνέχιση της παραγωγής.

Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του πιλότου, το HBO ανακοίνωσε ότι δεν θα συνέχιζε την παραγωγή της σειράς, παρά το κόστος: $30 εκατομμύρια για το πρώτο επεισόδιο. Ωστόσο, το HBO αποφάσισε ότι η απώλεια των $30 εκατομμυρίων ήταν πιο συμφέρουσα απόφαση, σε αντίθεση με το να ρισκάρει περαιτέρω με έναν μέτριο πιλότο για μια παραγωγή τέτοιου βεληνεκούς.

Το HBO έχει ως πάγια πολιτική να έχει υπομονή σχετικά με τις παραγωγές των σειρών Game of Thrones. Ο αρχικός πιλότος της σειράς ήταν τόσο αδύναμος που το HBO τον απέρριψε και ξεκίνησε από την αρχή, παράγοντας το φανταστικό αποτέλεσμα που προβλήθηκε το 2011. Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε ότι το δίκτυο έχει σε εξέλιξη αρκετά spinoffs του Game of Thrones, αλλά μόνο το House of the Dragon έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Το The Hedge Knight είναι επίσης καθοδόν, μαζί με ένα project που ονομάζεται Nine Voyages. Αναφορικά με την προαναφερθείσα σειρά, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι πέρασε από live-action σε animation, δείχνοντας και πάλι ότι το HBO δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα πειράματα των spinoffs του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*