Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες και πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά Fallout του Prime Video

*
Η τηλεοπτική σειρά Fallout θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Prime Video της Amazon στις 12 Απριλίου 2024 και μέσω ενός αφιερώματος του Vanity Fair έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε νέες εικόνες και να μάθουμε επιπλέον πληροφορίες.

fallout tv show


Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair, μαθαίνουμε το πως η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Lucy (την οποία υποδύεται η Ella Purnell) βγαίνει μέσα από τα Vaults στη μετα-αποκαλυπτική ερημιά για να αντιμετωπίσει τις μεταλλαγμένες οντότητες και τη συνεχή απειλή του θανάτου θάνατος. Ειπώθηκε ότι με την Bethesda να δίνει τις συμβουλές της, το σενάριο παρέμεινε πιστό στο πρωτότυπο υλικό.





"Είχαμε πολλές συζητήσεις για το στυλ του χιούμορ, το επίπεδο της βίας, το στυλ της βίας. Κοιτάξτε, το Fallout μπορεί να είναι πολύ δραματικό, σκοτεινό και μετα-αποκαλυπτικό, αλλά πρέπει να κλείνουμε και λίγο τα μάτια…. Νομίζω ότι όλα αυτά αποτυπώθηκαν στη σειρά", δήλωσε ο Todd Howard.

Στη σειρά αναμένεται να εμφανιστεί και η Brotherhood of Steel και η συμμορία θα έρθει πλήρως εξοπλισμένη στο Prydwen, στο αερόπλοιο που είδαμε στο Fallout 4.

Ο Jonathan Nolan, που σκηνοθέτησε τρία επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς είπε για τη Brotherhood of Steel: "Είναι κάτι σαν τους Marine Corps. Είναι σαν τους Knights Templar. Είναι αυτό το παρέξενο μίγμα. Λόγω της απουσίας ομοσπονδιακής κυβέρνησης κυκλοφορούσε όλος αυτός ο στρατιωτικός εξοπλισμός. Ποιος θα τον αποκτήσει και ποιος θα διατηρήσει τον έλεγχο; Είναι μια μεταλλαγμένη εκδοχή πατριωτισμού, θρησκείας, πίστης και αδελφότητας".



Αναφέρθηκε επίσης ότι θα μάθουμε την ιστορία του Vault Boy, που είναι η μασκότ της Vault-Tec. Το ίδιο θα συμβεί με αρκετά από τα πλάσματα του Fallout, όπως οι Ghouls και οι Super Mutants.



Από τα Vertibirds μέχρι τα κλασικά όπλα, όπως τα Assault Rifles, όλα φαίνονται αυθεντικά. Τα κοστούμια του Power Armor είναι επιτυχημένα και τα Vault Suits φαίνονται υπέροχα.

Φαίνεται ότι η ιστορία ίσως διαδραματίζεται γύρω από χαρακτήρες που αγωνίζονται για να αποκτήσουν ένα G.E.C.K, αλλιώς γνωστό ως "Garden of Eden Creation Kit", το οποίο είναι μια θαυματουργή συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν πλήρως λειτουργικό, προηγμένο οικισμό με ευκολία. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Fallout 2 και αναφέρθηκε από το Vanity Fair: "Οι περισσότερες από τις συμμορίες κυνηγούν ένα τεχνούργημα που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά τη δυναμική εξουσίας σε αυτόν τον κόσμο", όπως σημειώνει ο Nolan.

Image
Εικόνες: Amazon 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*