Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες, κλεφτές ματιές στη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power (video)

*
"Nothing is evil in the beginning", είναι η φράση με την οποία ξεκινάει το νέο clip της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power, που έδωσε στη δημοσιότητα το Amazon Prime Video. To video είναι πολύ σύντομο και απλά προσφέρει μια ακόμα ματιά στη σειρά, τα γεγονότα της οποίας διαδραματίζονται στη Middle-earth, κατά τη διάρκεια της Second Age, εκατοντάδες χρόνια πριν τον War of the Ring και τη γέννηση των Bilbo και Frodo.

Επιπλέον, μέσω μια σειράς από εικόνες έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά και στην εμφάνιση των orks, που στη σειρά δεν θα εμφανίζονται σε τεράστιες ομάδες, όπως συμβαίνει στα βιβλία του J.R.R. Tolkien.


Στο The Lord of the Rings: The Rings of Power πρωταγωνιστούν οι Morfydd Clark, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Sophia Nomvete, Charlie Vickers, Charles Edwards και Benjamin Walker. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*