Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέές πληροφορίες για τη σειρά Daredevil: Born Again από τον Charlie Cox

*
Ο Charlie Cox εμφανίστηκε στη D23 προκειμένουν να προωθήσει τη σειρά Daredevil του Disney Plus. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μοιράστηκε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες, όπως το ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η σειρά Daredevil: Born Again θα αποτελείται από 18 επεισόδια. Μαζί του επι σκηνής ανέβηκε ο Vincent D’Onofrio, που αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο του Kingpin. Ακόμα αποκαλύφθηκε ένα νέο λογότυπο, με το "DD" στο μέσον του. "Είναι συγκινητικό. Είναι πολύ, πολύ συγκινητικό. Τι παράξενο συναίσθημα να το κάνεις αυτό για αρκετό καιρό και να ξεκινάς από την αρχή".

Το Daredevil: Born Again ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con από τον Kevin Feige. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*