Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες στην σειρά-spinoff του Star Wars, The Αcolyte

Η LucasFilm οριστικοποίησε το cast για το επερχόμενο θρίλερ στον κόσμο του Star Wars με τίτλο The Acolyte. Στα ονόματα συμπεριλαμβάνονται ηθοποιοί από μεγάλες παραγωγές, όπως το Squid Game και το The Matrix. Στην σειρά θα συμμετέχουν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman και Carrie-Anne Moss.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες ως προς το ποιον ρόλο θα αναλάβει ο καθένας. Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στην εποχή του High Republic από την ιστορία του Star Wars. Η πλοκή θα αφορά έναν πρώην Padawan και την επανασύνδεσή του με την Jedi Master του για να λύσουν το μυστήριο πίσω από μια σειρά από εγκλήματα, στην δύση της εποχής του High Republic. Παρακολουθήστε το trailer της ανακοίνωσης:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*