Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες σκληρές μάχες αναμένονται στην τρίτη σεζόν της σειράς See του Apple TV Plus (trailer)

Με ένα νέο trailer, το Apple TV Plus μας προετοιμάζει για την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς See.

Παρά το γεγονός ότι ο Baba Voss (Jason Momoa) και η Queen Maghra (Hera Hilmar) θριάμβευσαν εναντίον του αδερφού του Baba, Edo (Dave Bautista) στο φινάλε του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, ο πόλεμος ανάμεσα στους Trivantians και τη μοναρχία έληξε με ιδεολογική διάσπαση, η οποία απειλεί τις νέες ισορροπίες στην εξουσία. Έχοντας χρόνια προϋπηρσίας ως witch hunters, δολοφόνοι ανθρώπων όπως ο Baba και η Haniwa (Nesta Cooper), δίδυμη αδελφή της Maghra αλλά και ο γιός της Kofun (Archie Madekwe) γεννημένος με την ικανότητα να βλέπει, πολλοί από αυτούς πιστοί στον θρόνο, εναντιώνονται στην απόφαση της Maghra να βάλει τέλος σε αυτή την πρακτική.


Ναι μεν ορισμένα μέλη της νέας βασιλικής φρουράς βλέπουν τα νεογέννητα παιδιά ως ανθρώπους που χρειάζονται την προστασία τους, όμως το το νέο trailer επικεντρώνεται στην επιστροφή του Baba Voss στο πεδίο της μάχης, για να αντιμετωπίσει τους witchfinders που δεν θέλουν να αλλάξουν συνήθειες.

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του See θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*