Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ταινίες The Lord of The Rings στον ορίζοντα

*
Νέες ταινίες The Lord of the Rings θα κυκλοφορήσουν η Warner Bros. και η New Line Cinema. Οι δύο εταιρείες υπόγραψαν πολυετή συμφωνία με την Embracer Group, που πριν από λίγους μήνες απέκτησε τα δικαιώματα του franchise.

Η τριλογία The Lord of The Rings του Peter Jackson, που βασίστηκε στα βιβλία του J.R.R. Tolkien και στην οποία πρωταγωνίστησαν οι Elijah Wood, Orlando Bloom, Sean Astin, Liv Tyler και Viggo Mortensen, είχε εισπράξεις $2,9 δισ. στο παγκόσμιο box office. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Jackson επέστρεψε με μια ακόμα, αυτή τη φορά "παρατραβηγμένη" τριλογία για το Hobbit, με τον Martin Freeman στον ρόλο του Bilbo Baggins, που όμως δεν γνώρισε την ίδια επιτυχία.


"Πριν από είκοσι χρόνια, η New Line έκανε μια εξαιρετική κίνηση, με το να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις απίστευτες ιστορίες, τους χαρακτήρες και τον κόσμο του The Rorld of The Rings. Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά σημαντικών ταινιών που αγκαλιάστηκαν από γενιές θαυμαστών", ανέφεραν σε δήλωσή τους οι επικεφαλής του τομέα ταινιών της Warner Bros, Michael De Luca and Pamela Abdy.

"Αλλά παρ' όλη την έκταση και τις λεπτομέρειες των δύο τριλογιών, το τεράστιο, περίπλοκο και εκθαμβωτικό σύμπαν που ονειρεύτηκε ο J.R.R. Tolkien παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο στον κινηματογράφο. Η ευκαιρία να ταξιδέψουμε τους θαυμαστές βαθύτερα στον κινηματογραφικό κόσμο της Middle-earth είναι τιμή για εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Middle-earth Enterprises και την Embracer σε αυτή την περιπέτεια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*