Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του Parasite, Lee Sun-kyun

*
Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Lee Sun-kyun, γνωστός για τον ρόλο του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Parasite, βρέθηκε νεκρός. Ο 48χρονος εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα από τα πολυσύχναστα πάρκα της Σεούλ. Δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο αν πρόκειται περί αυτοκτονίας, όμως σύμφωνα με την αστυνομία ο Lee Sun-kyun άφησε ένα σημείωμα πριν φύγει από το σπίτι του. Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται υπό έρευνα για ενδεχόμενη χρήση ναρκωτικών.

Στο Parasite, ο Lee υποδύθηκε τον πατριάρχη της εύπορης οικογένειας Park, στην οποία διείσδυσαν μέλη μιας φτωχής οικογένειεας, που παρίσταναν ότι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους. Η ταινία κέρδισε τέσσερα Όσκαρ.


Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι ήταν ύποπτος για χρήση ναρκωτικών, όπως μαριχουάνα και κεταμίνη, μαζί με την ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στη Σεούλ. Είχε πει ότι παρόλο που έκανε χρήση, δεν ήξερε ότι ήταν παράνομα ναρκωτικά. Η ιδιοκτήτρια φέρεται να είχε πει στην αστυνομία ότι έκανε πολλές φορές χρήση ναρκωτικών στο σπίτι της - κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Νωρίτερα είχε ζητήσει μέσω του δικηγόρου του να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Σύμφωνα με αναφορές, τα αποτελέσματα του τεστ για ναρκωτικά ήταν αρνητικά ή ασαφή.

Η αστυνομία δηλώνει ότι λυπάται που ο Lee πέθανε στη μέση των ερευνών και ότι η έρευνα «διεξήχθη με τη συγκατάθεσή του», ανέφερε το News1 Korea. Ο Lee υποβλήθηκε σε τρεις γύρους ανάκρισης, με τον πιο πρόσφατο το περασμένο Σάββατο που λέγεται ότι διήρκεσε 19 ώρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*