Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο βιβλίο της Marvel επιβεβαιώνει τη μοίρα της Scarlet Witch

*
Μετά το δραματικό τέλος του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, επιβεβαιώθηκε η μοίρα της Scarlet Witch και σίγουρα οι fans της Wanda Maximoff θα δυσαρεστηθούν. Ένα νέο βιβλίο με τίτλο Marvel Studios' The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline, φαίνεται ότι δίνει οριστικό τέλος σττη Scarlet Witch μετά τη σύγκρουστη στο Mount Wundagore: "[Η Wanda] καταστρέφει το Wundagore που καταρρέει πάνω της και έτσι γράφεται το τέλος για δύο μεγάλες απειλές στο Multiverse".

Μετα τη μάχη με τους Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Wong (Benedict Wong) και America Chavez (Xochitl Gomez), η Wanda (Elizabeth Olsen) μεταφέρεται στην Earth-838, όπου βρίσκει τους γιούς της Billy και Tommy. Τα αγόρια τρομάζουν εξαιτίας της και αναζητούν την πραγματική τους μητέρα. Αυτός είναι ένας τρόπος για να συνειδητοποιήσει η Wanda τα λάθη της. Επιστρέφει στο Wundagore για να το καταστρέψει, όπως και κάθε αντίγραφο του Darkhold που υπάρχει στο multiverse. Τα πράγματα δεν είναι ελπιδοφόρα για την ίδια καθώς η ταινία ολοκληρώνεται και τώρα γνωρίζουμε πλέον ότι θυσιάστηκε στην πορεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*