Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κλιπ από το Nope, την καινούργια κινηματογραφική παραγωγή του Jordan Peele (video)

Η Universal Pictures δημοσίευσε ακόμα ένα κλιπ από την επερχόμενη ταινία Nope, την επόμενη κινηματογραφική παραγωγή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Jordan Peele. Ο ίδιος εμφανίζεται και στο video, περιγράφοντας την τρίτη του ταινία ως το πιο φιλόδοξο project που έχει δουλέψει μέχρι και σήμερα.

Το Nope περιγράφεται ως μια επική ταινία τρόμου στην οποία πρωταγωνιστούν οι Daniel Kaluuya (Get Out), Keke Palmer (Hustle) και Steven Yeun (Minari). Μαζί τους θα εμφανίζονται οι Brandon Perea, Michael Wincott, Wrenn Schmidt, Keith David, Donna Mills, Barbie Ferreira, Devon Graye, Eddie Jemison, Oz Perkins, Terry Notary, Andrew Patrick Ralston και Jennifer Lafleur.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για τις 22 Ιουλίου 2022. Είναι μια παραγωγή των Monkeypaw Productions και Universal Pictures με executive producers τους Peele και Ian Cooper.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*