Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο live action project βασισμένο στο Cyberpunk 2077 ετοιμάζουν η CD Projekt RED και η Anonymous Content

*
Η CD Projekt RED ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Anonymous Content, για την ανάπτυξη ενός live-action project που θα βασίζεται στον κόσμο του Cyberpunk 2077. H Anonymous Content είναι γνωστή από την παραγωγή των βραβευμένων με Emmy σειρών True Detective και Mr. Robot αλλά και των βραβευμένων με Όσκαρ ταινιών The Revenant και Spotlight. Η CD Projekt RED θα συνεργαστεί απευθείας με τον επικεφαλής τηλεοπτικών προγραμμάτων της Anonymous Content Studios, Garret Kemble, τον διευθυντή ανάπτυξης Ryan Schwartz και τον υπεύθυνο δημιουργικού, David Levine.

Το roject βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο ανάπτυξης και προς το παρόν αναζητείται σεναριογράφος που θα γράψει μια νέα ιστορία βασισμένη στον κόσμο του Cyberpunk 2077. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*