Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο προωθητικό video για την ταινία The Fabelmans, με σχολιασμό από τον Steven Spielberg

Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ σκηνοθέτης Steven Spielberg εξηγεί πως η ταινία The Fabelmans εμπνέεται από την παιδική του ηλικία, μιλώντας στο νέο προωθητικό video της κινηματογραφικής παραγωγής. Το νέο δράμα ενηλικίωσης εξερευνά τον θεσμό της οικογένειας και την αγάπη ενός νεαρού άντρα για τον κινηματογράφο.

Πρωταγωνιστές είναι οι Michelle Williams (Blue Valentine), Paul Dano (The Batman), Seth Rogen (This is the End) και Julia Butters (Once Upon a Time in Hollywood). Μαζί τους εμφανίζονται οι Oakes Fegley, Gabriel Bateman, Nicolas Cantu, Sam Rechner, Judd Hirsch, Chloe East, Isabelle Kusman, Jeannie Berlin και Jan Hoag.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Tony Kushner (West Side Story, Munich) και τον Steven Spielberg, που σκηνοθέτησε την ταινία. Το The Fablemans προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*