Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser από τη δεύτερη σεζόν της σειράς Shadow and Bone παρουσιάζει τον Wylan (video)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ακόμα teaser για τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς Shadow and Bone, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου 2023.

Στο νέο video βλέπουμε τον καινούργιο χαρακτήρα Wylan (Jack Wolfe), καθώς συναντά για πρώτη φορά τον Jesper (Kit Young). Τα νέα μέλη του καστ για τη δεύτερη σεζόν είναι οι Lewis Tan (Mortal Kombat), Anna Leong Brophy (Traces) και Patrick Gibson (The OA). Μαζί τους επιστρέφουν και οι Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes, Freddy Carter, Amita Suman, Daisy Head και Georgie Reece.

Στην επιστροφή του Shadow and Bone, η Alina Starkov είναι φυγάς και φερόμενη ως ελπίδα σωτηρίας για μερικούς, αλλά και ως προδότης για τους υπόλοιπους. Σε κάθε περίπτωση, είναι αποφασισμένη να καταστρέψει το Shadow Fold και να σώσει τη Ravka από την επικείμενη πτώση της.


Η σειρά φαντασίας του Netflix είναι μια παραγωγή της 21 Laps Entertainment. Executive producers είναι οι Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Josh Barry, Pouya Shahbazian και Lee Toland Krieger.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*