Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για την ταινία Glass Onion: A Knives Out Mystery Netflix (video)

Το Netflix κυκλοφόρησε ακόμα ένα video για την ταινία Glass Onion: A Knives Out Mystery, αποκαλύπτοντας σκηνή με όλους τους πρωταγωνιστές της παραγωγής.

Πρόκειται για το sequel της ταινίας Knives Out του 2019, που θα διατεθεί στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου 2022. Στις 23 Νοεμβρίου 2022 ξεκίνησε η προβολή του στους κινηματογράφους, όπου και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ξανά ο Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi, Looper), ενώ και ο Daniel Craig (No Time to Die, Casino Royale) επιστρέφει για να υποδυθεί τον ντεντέκτιβ Benoit Blanc.

Το video που κυκλοφόρησε το Netflix προετοιμάζει το έδαφος για το μυστήριο του ποιος είναι ο δολοφόνος, όταν ένας από τους προσκεκλημένους του δισεκατομμυριούχου Miles Bron (Edward Norton), εντοπίζεται νεκρός. Εκτός των Craig και Norton, στην ταινία εμφανίζονται και οι Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista, Noah Segan, Jackie Hoffman, Dallas Roberts, Ethan Hawke, Hugh Grant, Joseph Gordon-Levitt και Serena Williams. Producers είναι οι Ram Bergman και Rian Johnson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*