Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser trailer και posters για τη σειρά House of the Dragon, prequel του Game of Thrones

To HBO δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για τη σειρά House of the Dragon, καθώς και μια σειρά από character posters. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2022. Τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται 200 χρόνια πριν από εκείνα του Game of Thrones και καταγράφουν τα χρονικά της αυτοκρατορίας των Targaryen στο Westeros. Πιο συγκεκριμένα, το House of the Dragon θα οδηγήσει τους θεατές ως τα γεγονότα του Dance of the Dragons, του καταστροφικού εμφύλιου πολέμου που ξέσπασε ανάμεσα στους Targaryens, για τη διαδοχή του Iron Throne.

Πρωταγωνιστούν οι Emma D'Arcy (Princess Rhaenyra), Paddy Considine (King Viserys), Matt Smith (Prince Daemon), Rhys Ifans (Otto Hightower), Olivia Cooke (Alicent) και Steve Toussaint (Lord Corlys Velaryon) γνωστός και ως Sea Snake, ο πλέον διάσημος θαλασσοπόρος στην ιστορία του Westeros. Στο πλευρό τους οι Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel, Milly Alcock, Emily Carey, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson και Gavin Spokes.


Ο George R.R. Martin χαρακτηρίζει την πρώτη σεζόν που αποτελείται από δέκα επεισόδια, ως σκοτεινή.



















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*