Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer από το Netlflix για την σειρά The Playlist

Το Netflix μοιράστηκε το trailer για την επερχόμενη παραγωγή του, The Playlist, η οποία αφορά το Spotify. Απ’ ότι φαίνεται, είναι πολύ κοντά σε αυτό που περίμεναν οι fans. Το clip δείχνει τον ιδρυτή του Spotify, Daniel Ek, ως ένα σύγχρονο επαναστατικό μυαλό το οποίο αναζητά έναν τρόπο να δημιουργήσει μια νόμιμη εναλλακτική λύση για την μουσική, προκειμένου να καταπολεμήσει την πειρατεία της βιομηχανίας. Ο Εk ελπίζει να επαναπροσδιορίσει όλο τον χώρο της μουσικής. Στην σειρά, θα δούμε τον ιδρυτή του Spotify και την ομάδα του αντιμέτωπους με πολλές σκεπτικές δισκογραφικές εταιρείες και πολιτικούς με την δική τους ατζέντα.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα της στην υπηρεσία στις 13 Οκτωβρίου. Σκηνοθέτης είναι ο Per-Olav Sørensen και συγγραφέας είναι o Christian Spurrier.


Η ανησυχία του κοινού για την σειρά The Playlist, είναι πως θα προβάλλει την κατάσταση μονόπλευρα, από την θέση της εταιρείας Spotify. Βάσει παρόμοιων παραγωγών που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όπως το The Social Network και το Steve Jobs, τέτοιου είδους περιεχόμενο τείνει να προβάλλει ως απόλυτους κυρίαρχους τις εταιρείες στις οποίες βασίζεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*