Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη σειρά Secret Invasion του Disney+, με τον Nick Fury ως τον πιο καταζητούμενο άνθρωπο του πλανήτη

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη σειρά Secret Invasion, που θα κάνει πρεμιέρα Disney+ ως μέρος της 5ης φάσης του MCU.

Στο trailer βλέπουμε νέες σκηνές δράσεις και τον Rhodey του Don Cheadle, αλλά και το χτίσιμο μιας επικείμενης απειλής για τον Nick Fury, ο οποίος φέρεται ως ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος της Γης. Το Secret Invasion διαδραματίζεται στο παρόν του Marvel Cinematic Universe και διηγείται την εισβολή Skrulls που έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μορφή. Ο Fury θα ενώσει τις δυνάμεις του με συμμάχους όπως Everett Ross, Maria Hill και Talos για να αποτρέψουν το τέλος της ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστής είναι ο Samuel L. Jackson που επιστρέφει για ακόμα μια φορά στον ρόλο του Nick Fury. Μαζί του εμφανίζονται οι Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Demot Mulroney, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle, Charlayne Woodard, Killian Scott και Samuel Adequnmi. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Kyle Bradstreet, Thomas Bezucha και Ali Selim.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*