Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη σειρά The Idol του HBO, με πρωταγωνιστές τους The Weeknd και Lily-Rose Depp

Το HBO κυκλοφόρησε το νέο trailer της σειράς The Idol, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023. Πρωταγωνιστές του show είναι ο Abel Tesfaye / The Weeknd, ως γκουρού αυτοβελτίωσης και ηγέτης ενός καλτ και η Lily-Rode Depp, ως μια ανερχόμενη pop star με όνειρο να γίνει το sex idol της Αμερικής. Οι δύο τους ξεκινούν μια σχέση που θα διαταράξει την ισορροπία στις ζωές τους, οδηγώντας τους σε σκοτεινά μέρη της ψυχής τους.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Tesfaye, Reza Fahim και Sam Levinson (Euphoria), ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της παραγωγής. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Suzanna Son, Troye Sivan, Dan Levy, Eli Roth, Rachel Sennott, Jennie Kim, Da’Vine Joy Randolph, Moses Sumney, Hari Nef, Mike Dean, Ramsey και Hank Azaria.


Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Levinson, Tesfaye, Kevin Turen, Ashley Levinson, Joe Epstein, Aaron L. Gilbert και Sara E. White. Η παραγωγή αποτελεί συνεργασία του HBO με την A24.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*