Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την animated ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem του Seth Rogen

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer της animated ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου 2023.

Τα χελωνονιντζάκια αποφασίζουν να επιστρέψουν στην επιφάνεια της Νέας Υόρκης ύστερα από χρόνια εγκλεισμού τους στους υπονόμους, για να κατατροπώσουν μια εγκληματική οργάνωση με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, April O’Neil. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Ramsay McBean και Josh Fagen. Σκηνοθέτης είναι ο Jeff Rowe (The Mitchells vs. the Machines) και σεναριογράφος ο Brendan O’Brien (Neighbors).

Στο voice cast της ταινίας συμμετέχουν οι Nicolas Cantu, Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Brady Noon, Jackie Chan, Ayo Edebiri, Seth Rogen, John Cena, Hannibal Buress, Rose Byrne, Ice Cube, Post Malone, Paul Rudd, Maya Rudolph, Natasia Demetriou και Giancarlo Esposito.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*