Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την σειρά Star Wars: Andor του Disney+

H Disney ξεκίνησε το Star Wars Celebration με μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά Star Wars: Andor. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Diego Luna, ο οποίος επιστρέφει ως Cassian Andor, χαρακτήρας που γνωρίσαμε πολύ καλά στο Rogue One: A Star Wars Story. Η σειρά θα φτάσει στην πλατφόρμα streaming Disney+ στις 31 Αυγούστου 2022.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για την σειρά αυτή την στιγμή, ενώ το website της Disney την περιγράφει ως “κατασκοπικό θρίλερ με ένταση”. Σε ένα πάνελ που έγινε την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, επιβεβαιώθηκε πως η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια – αρκετά μεγαλύτερη από μια συνηθισμένη σειρά Star Wars – και θα λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια πρίν τα γεγονότα του Rogue One. Ο Luna δηλώνει πως “δεν θα αναγνωρίσουμε τον Cassian Andor στην αρχή”.


Το Andor είναι μια από τις πολλές σειρές Star Wars που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για το Disney+. Υπάρχει η τρίτη season του Mandalorian, η επερχόμενη σειρά του Obi-Wan Kenobi, και ένα event series για τον Lando Calrissian.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*