Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία Insidious: The Red Door

Η επερχόμενη ταινία Insidious: The Red Door, στρέφει το βλέμμα της τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, την οικογένεια Lambert. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησδε και φαίνεται τρομακτικό. Η πέμπτη ταινία Insidious φέρνει πίσω πολλούς από τους αρχικούς χαρακτήρες, 10 χρόνια αργότερα.

Το 2020 είχε αποκαλυφθεί πως στην νέα ταινία θα επιστρέψουν οι Dalton, Foster του Andrew Astor, Renai της Rose Byrne και Josh Lambert του Patrick Wilson, οι οποίοι συμμετείχαν με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο Insidious του James Wan και στο Insidious: Chapter Two. Από το chapter 3 και μετά όμως, δεν ξαναείδαμε την οικογένεια Lambert. Η μοναδική χαρακτήρας που εμφανίστηκε σε όλα τα Insidious είναι η Elise Rainier, μια ψυχίατρος την οποία υποδύεται η Lin Shaye. Ο χαρακτήρας θα συμμετέχει και στην πέμπτη ταινία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*