Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer προλογίζει τα γεγονότα της σειράς One Day του Netflix

To trailer της σειράς One Day του Netflix προλογίζει το ρομαντικό δράμα όπου πρωταγωνιστούν ο Leo Woodall και η Ambika Mod.

Το One Day αφηγείται την ιστορία της Emma Morley και του Dexter Mayhew που, στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους, μιλούν για πρώτη φορά ο ένας στον άλλο. Το επόμενο πρωί, ακολουθούν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα είναι αυτή τη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;".


"Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Dex και την Emma έναν χρόνο μεγαλύτερους, τη συγκεκριμένη αυτή ημέρα, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, είναι μαζί και χωρίζουν, βιώνουν χαρές και λύπες. Το One Day είναι μια ιστορία αγάπης που διαρκεί δεκαετίες, βασισμένη στο ομώνυμο best seller του David Nicholls".

Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι Essie Davis, Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson και Toby Stephens.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*