Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video-αφιέρωμα για τη σειρά Fallout μάς δίνει μια γεύση από τα γυρίσματα

Η Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο αφιέρωμα για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Fallout.

Το βίντεο περιλαμβάνει συνεντεύξεις και υλικό από τα παρασκήνια, καθώς τα μέλη του καστ και του συνεργείου συζητούν για τη διαδικασία μεταφοράς της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών στην τηλεόραση.


Με πρωταγωνιστές τους Ella Purnell, Walton Goggins και Aaron Moten, η σειρά είναι παραγωγή της Kilter Films, της εταιρείας παραγωγής πίσω από το Westworld του HBO.

«Βασισμένο σε μία από τις μεγαλύτερες σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το Fallout είναι η ιστορία των εχόντων και των μη εχόντων σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για να έχει κανείς», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή της σειράς.

«200 χρόνια μετά την Αποκάλυψη, οι ευγενείς κάτοικοι των πολυτελών καταφυγίων Fallout αναγκάζονται να επιστρέψουν στο ακτινοβολημένο κολαστήριο που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους - και σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι τους περιμένει ένα απίστευτα πολύπλοκο, χαρωπά παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν».

Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο Amazon Prime Video στις 11 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*