Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video μάς δίνει μια γεύση της σειράς Masters of the Air του Apple TV+

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε ένα νέο video για το επερχόμενο ιστορικό δράμα “Masters of the Air”, το οποίο απεικονίζει το θάρρος και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε μια μονάδα στρατιωτών της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το video μας προϊδεάζει για την επικής κλίμακας δράση και το εύρος της παραγωγής. Περιλαμβάνει σχόλια από τους πρωταγωνιστές και τη δημιουργική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών Tom Hanks και Steven Spielberg, καθώς οι τελευταίοι συζητούν το επίδικο της σειράς. Το “Masters of the Air” σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη συνεργασία των Hanks και Austin Butler μετά το “Elvis” του 2022.


Η σειρά θα ξεκινήσει την προβολή της στις 26 Ιανουαρίου.

Δείτε το video παρακάτω:



Η σύνοψη μας πληροφορεί ότι η σειρά «ακολουθεί τους άνδρες της 100ης Μονάδας Βομβαρδισμού (η ‘Αιματηρή Εκατοντάδα’) καθώς διεξάγουν επικίνδυνες επιδρομές βομβαρδισμού πάνω από τη Ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις ψυχρές συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης που διεξάγεται στα 25.000 πόδια πάνω από το έδαφος. Η απεικόνιση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος που πλήρωσαν οι νεαροί άνδρες καθώς βοήθησαν να καταστραφεί ο τρόμος του Τρίτου Ράιχ βρίσκεται στην καρδιά των θεμάτων του “Masters of the Air”. Κάποιοι καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν, κάποιοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν. Και κάποιοι είχαν την τύχη να επιστρέψουν σπίτι. Ανεξάρτητα από την προσωπική τους μοίρα, όλοι πλήρωσαν το τίμημα του πολέμου».

Τα τοπία της σειράς εκτείνονται σε πολλές τοποθεσίες: από τα βουκολικά πεδία και χωριά της νοτιοανατολικής Αγγλίας ως στις αντίξοες συνθήκες ενός γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης αιχμαλώτων, απεικονίζοντας ένα μοναδικό και κρίσιμο χρονικό διάστημα στην παγκόσμια Ιστορία. Το “Masters of the Air” είναι τεράστιο τόσο σε κλίμακα όσο και σε εύρος, και αποτελεί μια γνήσια κινηματογραφική επιτυχία».

Βασισμένο στο βιβλίο του Donald L. Miller του 2007 με τον ίδιο τίτλο, το “Masters of the Air” απεικονίζει τις ηρωϊκές πράξεις των ανδρών της 100ης Mονάδας Βομβαρδισμού της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το κάστ περιλαμβάνει τον Austin Butler ως Συνταγματάρχη Gale Cleven, τον Barry Keoghan ως Λοχαγό Curtis Biddick, τον Callum Turner ως Συνταγματάρχη John Egan, τον Anthony Boyle ως Συνταγματάρχη Harry Crosby, τον Nate Mann ως Συνταγματάρχη Robert Rosenthal, τον Raff Law ως Δεκανέα Ken Lemmons και άλλους.

Η σειρά είναι σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga, βασισμένη σε σενάριο προσαρμοσμένο από τον John Orloff, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός. Μέλη της ομάδας παραγωγών είναι επίσης οι Tom Hanks, Gary Goetzman, Grahan Yost, Steven Spielberg, Darryl Frank, Justin Falvey και Steven Shareshian, με τους Dee Rees, Anna Boden και Ryan Fleck να σκηνοθετούν επεισόδια της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*