Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό από το Gladiator 2 παρουσιάστηκε στο CinemaCon 2024

*
Το Gladiator 2 παρουσίασε το πρώτο του τρέιλερ πίσω από κλειστές πόρτες στο CinemaCon και είναι προφανώς μια επική προσθήκη, μετά από χρόνια, στον κόσμο του βραβευμένου με Όσκαρ Ridley Scott.

Σύμφωνα με το Variety, το trailer ξεκινά με τον Lucius Verus του Paul Mescal ως έναν ευγενή που αναγκάστηκε να απαρνηθεί την προνομιούχο θέση του για να γίνει μονομάχος. Ανάμεσα στις επικές σκηνές δράσης που κάνουν ντεμπούτο είναι ο Mescal να παλεύει με έναν ρινόκερο, ανθρωποφάγους μπαμπουίνους και τον Pedro Pascal.


Το δημοσίευμα άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι τυραννικοί αυτοκράτορες - τους οποίους υποδύονται οι Joseph Quinn και Fred Hechinger - μπορεί να είναι ακόμα πιο αποστασιοποιημένοι από εκείνον του Joaquin Phoenix. Ο χαρακτήρας του Denzel Wahington φαίνεται επίσης ότι θα είναι βασικός χαρακτήρας, χειραγωγώντας το Mescal για την εκδίκησή του εναντίον της αυτοκρατορίας. «Η Ρώμη πρέπει να πέσει. Χρειάζεται μόνο να της δώσω μια ώθηση», είναι η χαρακτηριστική ατάκα.

Σύμφωνα με μια άλλη αναφορά από δημοσιογράφο που παρευρέθηκε λέει ότι θα περιλαμβάνει επίσης μονομάχους που παλεύουν με καρχαρίες και "έναν Joseph Quinn που μιλάει φτύνοντας". Μάλιστα, από ό,τι ακούμε, τα πλάνα είναι τόσο επικά όσο ίσως ελπίζετε.

Η πλοκή της συνέχειας επικεντρώνεται κυρίως στον Lucius του Mescal, ο οποίος είναι γιος της Lucilla (Connie Nielsen) και ανιψιός του αυτοκράτορα Commodus (Phoenix). Ο Scott δήλωσε στο παρελθόν στο Rotten Tomatoes ότι θα γνωρίσουμε τον Lucius ως έναν άνδρα που ζει «στην ερημιά», αφού έχει χωριστεί από την οικογένειά του για 15 χρόνια.

Το ευρύτερο καστ είναι επίσης αρκετά γεμάτο αστέρια, με τους Washington, Pascal, και May Calamawy. Επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το έργο του 2000 οι Nielsen και Derek Jacobi. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*