Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast του The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
Η Amazon ανακοίνωσε τρεις νέους ηθοποιούς που προστίθενται στο cast της δεύτερης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power. Πρόκειται για τους Ciarán Hinds, Rory Kinnear και Tanya Moodie, για τους ρόλους των οποίων δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.

Ο Hinds υποδύθηκε τον Mance Rayder στο Game of Thrones. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για Oscar για τον ρόλο του Pop στην ταινία Belfast του Kenneth Branagh και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε ταινίες Harry Potter και στο Zack Snyder’s Justice League.


Ο Kinnear είναι γνωστός από τον ρόλο του πράκτορα της MI5, Bill Tanner σε ταινίες James Bond με τον Daniel Craig. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Men του Alex Garland και στην κωμωδία τους HBO, Our Flag Means Death.

Τέλος, η Moodie έχει παίξει στα Star Wars: The Rise of Skywalker, Empire of Light και Motherland του BBC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*