Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέους εφιάλτες φέρνει η έκτη σεζόν της σειράς Black Mirror (trailer)

To Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την έκτη σεζόν της σειράς Black Mirror. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια υπάρχουν αποσπάσματα από τα πέντε επεισόδια, στα οποία μετέχουν δημοφιλείς ηθοποιοί.

Στο "Joan is Awful" πρωταγωνιστεί η Annie Murphy, με το σενάριο να ακολουθεί μια γυναίκα της καθημερινότητας που ανακαλύπτει ότι η Salma Hayek την υποδύεται σε μια δραματοποιημένη εκδοχή τη ζωής της, σε ένα μεγάλο δίκτυο video streaming. Συμπρωταγωνιστούν οι: Michael Cera, Himesh Patel, Rob Delaney και Ben Barnes.


Το "Loch Henry" έχει δημιουργήσει ο Sam Miller (Luther, I May Destroy You). Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια ήσυχη κωμόπολή της Σκωτίας, που κρύβει σοκαριστικά μυστικά.

Στο "Beyond the Sea" πρωταγωνιστούν ο Aaron Paul και ο Josh Hartnett. Διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική εκδοχή του 1969, όπου δύο άνδρες βρίσκονται σε μια αποστολή που σχετίζεται με υψηλή τεχνολογία και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες μιας απίστευτης τραγωδίας. Συμπρωταγωνιστούν οι Kate Mara, Auden Thornton και Rory Culkin.

Πίσω από τη δημιουργία του "Mazey Day" βρίσκεται η Uta Briesewitz (Stranger Things). Πρωταγωνιστεί η Zazie Beetz, μια celebrity που περικυκλώνεται από paparazzi, αφότου απομονώθηκε λόγω των συνεπειών ενός ατυχήματος.

Το "Demon 79" έχει δημιουργήσει ο Toby Haynes (Andor). Ακολουθεί τα χνάρια μίας βοηθού πωλήσεων που αναγκάζεται να προβεί σε αποτρόπαιες πράξεις, προκειμένου να δοκιμάσει και να αποτρέψει μια επεικείμενη καταστοφή.

Η έκτη σεζόν της σειράς Black Mirror θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*