Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Ανακοινώθηκαν τα διαδικαστικά για την "πάταξη" της κοινής χρήσης λογαριασμών

*
To Netflix αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να σταματήσουν οι χρήστες να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άλλους, από διαφορετικό νοικοκυριό. Στις Η.Π.Α. όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Basic ή το Standard with Ads, που κοστίζουν $9,99 και $6,99 αντίστοιχα τον μήνα, δεν θα έχουν την επιλογή να προσθέσουν άλλα μέλη στον λογαριασμό τους. Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Standard που κοστίζει $15,49 μηνιαίως θα μπορούν να προσθέσουν έναν χρήστη έξω από το νοικοκυριό τους, πληρώνοντας $7,99 ανά μήνα. Όσοι είναι συνδρομητές του Netflix Premium που προσφέρει 4K streaming θα μπορούν να προσθέσουν έως δύο έξτρα μέλη, με κόστος $7,99 για το καθένα.

An you might get from Netflix about account sharing.


Τα εξτρα μέλη θα έχουν τον δικό τους κωδικό πρόσβασης και προφίλ, που πληρώνεται από το άτομο που τα "προσκάλεσε". Οι λογαριασμοί επιπλέον μελών έχουν επίσης το δικό τους σύνολο περιορισμών — πρέπει να ενεργοποιηθούν στην ίδια χώρα, μπορούν να βλέπουν ή να κάνουν λήψη περιεχομένου μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά και δεν μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον προφίλ ή να συνδεθούν ως παιδικό προφίλ.

Τελικά, άλλα έλεγε το Netflix και άλλα έκανε.

A March 10th, 2017 tweet from Netflix that reads “Love is sharing a password.” 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*