Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Απώλειες 1 εκατ. συνδρομητών έφεραν οι περιορισμοί του code sharing στην Ισπανία

*
Το ζήτημα του διαμοιρασμού λογαριασμών είναι η επόμενη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει το Netflix και η αντίδραση των καταναλωτών στην Ισπανία φέρνει πονοκεφάλους. Όπως φαίνεται λοιπόν, στους πρώτους τρεις μήνες του 2023 η πλατφόρμα έχασε σχεδόν 1 εκατομμύριο καταναλωτές, όπως μαρτυρά η νεότερη έρευνα της εταιρείας Kantar. Η πλατφόρμα σταμάτησε τον Φεβρουάριο να επιτρέπει την κοινή χρήση λογαριασμών εκτός ενός νοικοκυριού και πρότεινε μία έξτρα χρέωση €5,99 το μήνα για όσους θέλουν να μοιράζονται τα στοιχεία του account τους. Οι ακυρώσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο τριπλασιάστηκαν σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, ενώ αρκετοί από όσους έχουν ακόμη ενεργό λογαριασμό (σχεδόν το 10%) δήλωσαν πως θα διακόψουν τη σύνδεσή τους μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Πάντως, εκπρόσωποι του Netflix σημείωσαν πως αυτή είναι φυσιολογική αντίδραση για μια αγορά μετά από μία τέτοια αλλαγή και πως αναμένεται οι χρήστες να ξεκινήσουν νέες εγγραφές το επόμενο διάστημα. Το Netflix υπολογίζει πως πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν στοιχεία λογαριασμού τρίτων και ο στόχος του ήταν να τους προσεγγίσει διαφορετικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*