Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Δεν θα δούμε δεύτερη σεζόν για τη σειρά Arcane σύντομα

*
Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Arcane της Riot Games δεν θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της. Κάτι τέτοιο δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Nicolo Laurent. Μιλώντας στο IGN, σημείωσε πως «είδα μόλις το τρίτο επεισόδιο του Season 2 στην πτήση μου προς την Κίνα και κάνουμε πολύ καλή πρόοδο. Δεν είναι έτοιμο ωστόσο και υπάρχουν δύο λόγοι γι’ αυτό. Ο πρώτος είναι ότι αποζητούμε την ποιότητα και δεν θέλουμε να βιαστούμε. Κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνο και αυτός από μόνος του είναι αρκετός λόγος για να μην πιέσεις καταστάσεις. Ο δεύτερος λόγος είναι πως δεν γνωρίζαμε ότι ο πρώτος κύκλος θα σημείωνε τέτοια επιτυχία. Δεν το περιμέναμε σε τέτοιο βαθμό. Αν το ξέραμε 100% θα είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή των νέων επεισοδίων». Το Netflix ανανέωσε τη σειρά spin-off του League of Legends το 2021 και φαίνεται πως οι fans ψάχνουν ήδη πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο. Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξή μας με τους δημιουργούς του Arcane εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*